top of page

AMBITION IS THE FIRST STEP TOWARDS

DynaVision

Management consultancy

"Het beste uit de mensen halen is onze kracht."

  • LinkedIn Social Icon

Jan Versluis

Algemeen directeur en eigenaar van DynaVision Management Consultancy.

Een gedreven en actiegericht adviseur bij, en eigenaar van DynaVision.
Ik krijg en geef veel energie door mensen een spiegel voor te houden en te helpen optimaal te presenteren. Dit doe ik met enthousiasme en humor en het geeft mij veel voldoening om individuen en teams successen te laten behalen. Ik word hierbij graag maximaal uitgedaagd om creatief om te gaan met mijn expertise: verbinden, coachen en ontwikkelen.

Gespecialiseerd in managementadvies en treedt vaak op als coach van managers en groepen.
Veel ervaring in de begeleiding van grote veranderingsprocessen bij de overheid en non-profit organisaties. Geschoold in werktuigbouw, bedrijfskunde, personeelswerk, organisatiekunde en management. Begon mijn carrière bij de rijksoverheid en werkte daar onder meer als hoofd formatie en organisatie, opleider/trainer en interim manager. Vervolgens de advieswereld in en was tot de oprichting van DynaVision adjunct-directeur bij een middelgroot adviesbureau.

Passie is het ontwikkelen van mensen.

Specialismen:
- Begeleiding veranderingsprocessen
- Coaching managers en managementteams
- Interim manager
- Job coach en Career coach
- Bemiddelaar
- Begeleider van processen 

Visie op advisering

Wij vinden dat de mens in de organisatie en de organisatie zelf nauw met elkaar verbonden zijn. Ons advieswerk is daarom gericht op de ontwikkeling van beide, in onderlinge samenhang. Onze aanpak gaat er van uit samen met de mensen in de organisatie vraagstukken op te lossen.

Het is immers effectiever om mensen in de organisaties behulpzaam te zijn bij hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie, dan om vanuit onze deskundigheid te vertellen wat er gedaan moet worden.

bottom of page