Werkwijze DynaVision

Ieder organisatieadviesbureau heeft zijn eigen werkwijze. De vele projecten in de afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt waar onze kracht ligt:

  • Aanpak en methodiek van een vraagstuk worden samen met de klant bepaald; wij leveren maatwerk. Onze diensten hoeven niet tot advisering beperkt te blijven, maar desgewenst implementeren wij deze ook.
  • Een adviseur van DynaVision is een betrokken adviseur. Hij kijkt niet alleen naar het eigenlijke vraagstuk, maar trekt dit breder. Elementen als de externe omgeving, de doelstellingen van de organisatie, de bestaande processen, structuur en ook cultuur hangen immers nauw met elkaar samen. Door deze brede oriĆ«ntatie weet hij vaak meer te bieden dan strikt gevraagd.
  • DynaVision heeft een groot netwerk waarin kennis en deskundigheid, maar ook verrassende samenwerkingspartners voor de klant zitten. Door samenwerking zijn wij in staat totaaloplossingen te leveren.
  • Onze adviseurs hebben een brede achtergrond en zijn daardoor multi-inzetbaar. Zij zijn in staat om elk nieuw project enthousiast, daadkrachtig, analytisch, maar toch ook met een onbevangen open blik te benaderen.
  • Wij beschikken over zelf ontwikkelde diensten en methodieken, die telkens aangepast worden aan de situatie. Deze diensten zijn echter hulpmiddelen en blijven ondergeschikt aan het eindresultaat.