Janneke Tanja

Janneke Tanja

Janneke Tanja vertelt al ruim tien jaar verhalen en speelt improvisatietoneel. Ze is al die tijd blijven leren van goede docenten in beide vakgebieden, volgde ondermeer de trainersopleiding van het Improcentrum Nederland en vertelt en speelt op de meest uiteenlopende plaatsen. Daarnaast is ze opgeleid tot trainer communicatieve vaardigheden en begeleid ze naast haar ‘gewone baan’ als beleidsmedewerker creatieve denksessies binnen de rijksoverheid.

 Ze is er van overtuigd dat spelend leren het meest effectief is. Bij haar geen saaie PowerPoint presentaties dus, maar ontspannen en spelen, en dan achteraf ontdekken dat je niet alleen veel gelachen maar ook veel geleerd hebt. Over ritme en tempo, stemgebruik en verhaalopbouw. Over het gebruiken van je lijf om te zeggen wat je wilt. Over samenwerking, de magie van het onverwachte en zelf het plezier van glorieus ten onder gaan